Margarida i altres herbes

Avui 11 de juny fa 43 anys de la Manifestació que es va celebrar a València ” Contra l’agressió capitalista al medi ambient” convocada per Margarida (Col·lectiu per l’aniquilació de tota classe de pol·lució).

Amb aquest motiu hem editat un blog per tal de recuperar els textos i la història d’un col·lectiu que a algunes persones ens va marcar. Allà algunes persones, com jo, que érem en eixe moment molt jovenetes, començàrem a construir reflexions i a fer activitat política i militar en moviments socials.

Em sorprén l’actualitat de les reflexions que plantejàvem com es pot veure al Manifest:

“Els atacs del capitalisme a l’entorn humà, la destrucció de la natura o la imposició de formes nocives de vida, no son noves. Tampoc ho és la resposta popular a aquest tipus d’agressions.”…”Tanmateix hi ha un canvi en els temps actuals que converteix en urgent i bàsica aquesta lluita per la defensa del medi ambient. El capitalisme amenaça ja directament la supervivència humana. L’esgotament dels recursos naturals per una explotació salvatge, la contaminació i mort de les aigües fluvials i marítimes i, sobre tot, la irresponsable proliferació de la tecnologia nuclear, obliguen a prendre posicions inequívoques.”

Ara després de tants anys cal seguir lluitant #perlavida #perlaterra

Visiteu

http://margaridaialtresherbes.wordpress.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s