La fàbrica

Interessantíssima web de La Fundició.
La Fundició és una cooperativa de serveis educatius i producció cultural formada per un grup de persones que venim treballant des del 1999 de manera precària dins d’aquest camp. LaFundició és doncs, una eina per regularitzar la nostra situació com a treballadors culturals, alhora que ens permet engegar i tenir-ne el control de projectes innovadors tot posant en pràctica la nostra concepció de l’educació.

Entenem que el caràcter disciplinari de l’educació i la seva funció reproductiva dels discurs establerts han de ser superats a favor de processos transversals i horitzontals de construcció de coneixement, que potenciïn la capacitat d’agència de tots els individus implicats. Aquesta indisciplinaritat respon també a l’interès per repensar i redistribuir la manera i els llocs on s’elaboren i es transmeten els sabers, i es basa en l’anàlisi i la conscienciació de les relacions entre aquests i el poder.

Les principals línies d’actuació de La Fundició , ara per ara són dues: d’una banda la producció de projectes de continuïtat amb centres educatius i culturals, basats en un treball de col·laboració i per l’altra la gestió integral de serveis pedagògics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s